Neatsvor

De har inte det bredaste sortimentet men däremot robotdammsugare av hög kvalitet. Neatsvor själva skriver att de hör till ett av världens mest avancerade robotteknikföretag. Deras produkter ska frigöra mänskliga resurser genom att låta robotar utföra städningen.

Varumärket Neatsvor grundades 2013 och ägs av Shenzhen Huaxin Information Technology Co., Ltd. Företaget har på egen hand tagit fram tekniken med hjälp av ett stort team forskare och ingenjörer. Deras första robotdammsugare utvecklades helt in-house och släpptes på marknaden 2015.

Neatsvor i Skandinavien

Det norska företaget Tekhuset AS har distribution och försäljning av Neatsvor i Skandinavien. Det är de som hanterar webbshoppen neatsvor.se som är helt på svenska och med köpvillkor som ger fri frakt, 100% nöjdhetsgaranti och bra betalmetoder.

Populära robotdammsugare från Neatsvor

Neatsvor X650 Pro

Neatsvor X650 Pro
Sugkraft:6000 Pa (tar hundhår)
Batteri:5200 mAh
Batteritid:120-180 min
Moppfunktion:Ja
Automatisk laddning:Ja
Appstyrning:Ja, Google Home

Den här modellen har vunnit utmärkelsen Bäst-i-test i flera tester och utsetts till toppmodell av både norska och danska medier. Den har två borstar som samlar in dammet och med No-Go zoner kan du detaljstyra hur din robotdammsugare ska jobba med städningen.

Neatsvor X500

Neatsvor X500
Sugkraft:3000 Pa
Batteri:2500 mAh
Batteritid:90-120 min
Moppfunktion:Ja
Automatisk laddning:Ja
Appstyrning:Ja, Google Home

X500 är Neatsvors budgetmodell som inte har all den smartteknik som X650 Pro har men absolut funkar för städning av en lagom stor lägenhet. Sugkraften är på 3000 Pa vilket funkar bra för damm och smulor men inte optimalt för husdjursägare med hund- eller katthår.