Ny robotdammsugare om den råkade köra på hundbajs

Ny robotdammsugare om den råkade köra på hundbajs

Alla robotdammsugare är inte smarta och det finns en hel del att jobba med för att få de mer intelligenta. Att få in hundbajs i dammsugaren är inte trevligt och det kan förstöra hela maskinen så den blir obrukbar. Det här är något som företaget iRobot har tänkt på och flera av deras robotdammsugare ska ha intelligensen att undvika bajs som den upptäcker.

Roomba® j7 och j7+ ska ha funktionalitet att upptäcka kladdiga objekt och köra runt de istället för över. Tillverkaren är så säker på sin funktion att de till och med har utfäst en garanti som de kallar P.O.O.P

Pet Owner Official Promise betyder att de lovar alla husdjursägare att utan extra kostnad ersätta din robotdammsugare, ifall den misslyckats.

Garantin gäller för dessa två modeller:

iRobot Roomba j7+

iRobot Roomba j7+ dammsuger på ett smart sätt och kan åka till sin tömningsstation. Den har fått 5+ i test av svenska kvällspressen.

Det kostar lite extra att köpa Roomba j7 med tömningsstation och har du inte behov av en sådan kan du köpa den billigare utan. Den har för övrigt samma funktioner och kan undvika hundbajs och andra hinder.

Roomba j7